Săptămâna Imunizării

Este o campanie de Sănătate Publică care urmărește informarea populației cu privire la vaccinări și educarea studenților în acest scop.

Săptămâna Imunizării este un proiect ce urmărește informarea populației cu privire la importanța vaccinării și educarea studenților în acest scop. Săptămâna Imunizării
este Campania Națională a anului 2017 desfășurată concomitent în toate cele 7 centre universitare din țară și a avut ca scop principal expunerea importanței imunizării populației, aliniindu-se cu tema susținută de către Organizația Mondială a Sănătății. În Bucureşti s-a organizat un panel de discuții la care au participat mai mult de 50 de studenți ai Facultății de Farmacie din București. Aceștia au dezbătut tema pro/contra vaccinare și s-a realizat răspândirea mesajului asupra unui public cât mai larg prin distribuirea de flyere și stickere ce au susținut mesajul campaniei.

Timp de o săptămână, voluntarii SSFB au fost “Ambasadori Ai Imunizării”, pentru că doar împreună vom reuși să protejăm comunitatea în care trăim și să îmbunătățim sănătatea publică.