Săptămâna Imunizării

Este o campanie de Sănătate Publică care urmărește informarea populației cu privire la vaccinări și educarea studenților în acest scop.

Saptamana Imunizarii este Campania Națională a anului 2017, desfășurată concomitent în toate cele 7 centre universitare din țară, a avut ca scop principal expunerea importanței imunizării populației, aliniindu-se cu tema susținută de către Organizația Mondială a Sănătății. În Bucureşti, s-a organizat un panel de discuții la care au participat mai mult de 50 de studenți ai Facultății de Farmacie din București. Aceștia au dezbătut tema pro/contra vaccinare și s-a realizat răspândirea mesajului asupra unui public cât mai larg prin distribuirea de flyere și stickere ce au susținut mesajul campaniei.

Timp de o săptămână, voluntarii SSFB au fost “Ambasadori Ai Imunizării”, pentru că doar împreună vom reuși să protejăm comunitatea în care trăim și să îmbunătățim sănătatea publică.

Prin Saptamana Imunizarii, ne propunem realizarea unor workshop-uri destinate studenţilor și publicului larg, în special mamele, alături de 30 voluntari, două cadre medicale și cel puțin un profesor universitar din cadrul Facultății de Farmacie.