Școala de Vară

Școala de Vară (ȘdV) este un proiect cu tradiție marca SSFB dedicat studenților farmaciști din cele mai importante centre universitare din țară: Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, Târgu-Mureș, Oradea, Sibiu și București.

ȘdV se desfășoară pe durata a cinci zile, în perioada iulie-august, într-o stațiune montană sau pe litoral. Scopul principal al evenimentului îl reprezintă dezvoltarea profesională și personală a studentului farmacist, într-un cadru dinamic și destins.

În era vitezei, considerăm că este imperios necesar să fim informați și bine pregătiți pentru provocările atribuite meseriei farmacistului, printr-o dezvoltare multilaterală armonioasă și prin extinderea orizontului către diversele arii de specializare existente la acestă oră.

De asemena, ne dorim să accentuăm importanța contribuției fiecăruia dintre noi la crearea unui sistem de sănătate cât mai eficient, corect și complet.

Realizarea acestor obiective se realizează prin conturarea unui program educațional care îmbină învățatul (paneluri de discuții, workshop-uri, training-uri) cu relaxarea (activități recreative).

An de an ne dorim să organizăm cât mai bine acest eveniment, astfel că în urma feedback-urilor primite au loc schimbări. Pentru a fi mereu la curent cu surprizele pe care le pregătim în ediția următoare, urmăriți-ne pe pagina oficială de Facebook sau Instagram.