Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești

Oferă tuturor studenților oportunitatea de a își susține lucrarea de cercetare în fața studenților Facultății de Farmacie, dar și a unui juriu format din cadre didactice. Sesiunea este împărțită în 4 categorii: „Lucrare cu parte practică – Științe Fundamentale”, „Lucrare cu parte practică – Științe de Specialitate”, „Referate Științifice”, „Postere Științifice”. De asemenea, participanții se pot remarca și prin alte aptitudini pe care le pot pune în valoare la concursuri: „Aptitudini Clinice”, “5 o’clock tea”, “Marketing skills event” și singurul concurs de preparare din țara noastră, „Concursul de Compounding Event”.

Pentru a te înscrie cu succes la Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești, trebuie să:

  • Citești Regulamentul.
  • Completezi preînscrierea prin intermediul formularului online până la data de  21 februarie.
  • Achiți taxa de 20 lei – pachet fără broșura, 25 lei – pachet cu broșură până la 1 martie, altfel înscrierea îți va fi anulată!
  • Trimiți rezumatul (modelul este mai jos) până la data de 4 Martie pe adresele: scss.inscrieri@gmail.com şi educatie.ssfb@gmail.com
  • Nu uita că prezentările lucrărilor trebuie să fie finalizate și trimise cu cel puțin 2 zile înaintea începerii Sesiunii.

Înscrie-te la Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești!

Regulament SCSS

Screenshot_20190208-092608__01

Model Rezumat

Capture2

Înscrie-te la Concursuri!

Regulament Compounding Event

apt

Regulament Aptitudini Clinice

apt

Regulament Marketing Skills 

apt

Regulament 5 O’Clock Tea

Untitled

Regulament Comunicarea cu pacientul

comunicarea