Ajută la dezvoltarea viitorilor farmaciști!

2% din impozit, dă-ne nouă în depozit!

Fiecare contribuabil poate decide ca 2% din impozitul pe care oricum îl plătește statului, sa fie direcționat către asociații non-profit!

Cine suntem noi?

Societatea Studenților în Farmacie București este o organizație studențească independentă, apolitică și non-profit ce funcționează sub patronajul Facultății de Farmacie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.

Scopul societăţii, definit prin statut, este de a apăra interesele tinerilor studenţi ai Facultăţii de Farmacie în domeniile ştiinţific, social şi cultural. Este o organizaţie independentă de autorităţile Facultăţii de Farmacie Bucureşti, dar menţine strânse relaţii de cooperare cu acestea, precum şi cu alte organizaţii profesionale sau studenţeşti omoloage din cadrul Facultăţilor de Medicină şi Medicină Dentară dar și din afara acestora. SSFB este oficial recunoscută ca atare de către autorităţile guvernamentale locale, regionale şi centrale, precum şi de alte organizaţii şi instituţii naţionale şi internaţionale.

Ce înseamnă redirecționarea a 2% din impozitul pe venit?

Orice organizație non-profit poate beneficia de prevederea 2% din Legea 571/2003. Prin această lege, contribuabilii persoane fizice pot să redirecționeze 2% din impozitul pe venit plătit de ei către statul român.

Redirecționarea este gratuită, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.

De ce să faci asta?

  • E simplu și la îndemâna oricui
  • Este gratuit și constă doar în redirecționarea unei sume care ar ajunge la stat
  • Investești în oamenii iar la rândul lor ei vor investi în tine
  • Ne ajuți să dezvoltăm campaniile ale căror mesaj va ajunge la un public și mai larg

Cum se pot redirecționa cei 2%?

Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea unui formular standard. Formularul poate fi completat de orice persoană fizică care obține venituri din salarii și asimilate acestora. Vă așteaptă mai jos un mic ghid de completare a unui formular.