Teambuilding

La baza activității oricărei organizații stau oamenii bine pregătiți și dedicați, dornici să producă o schimbare pozitivă în comunitatea lor. Cum misiunea noastră presupune formarea unei comunități unite de studenți farmaciști, Societatea Studenților în Farmacie București a decis să organizeze anual un teambuilding dedicat creșterii și dezvoltării membrilor activi ai acesteia.

Scopul principal al acestui eveniment este acela de a include voluntarii în cultura organizațională a Societății, de a-i familiariza cu lucrul în echipă și cu proiectele noastre, dar și de a-i ajuta să iasă din zona lor de confort. Studenții participă activ la stabilirea unor strategii ale organizației, învață să își exprime opinia și capătă încredere în ei înșiși, vin cu idei noi și contribuie atât la dezvoltarea lor personală, cât și la dezvoltarea Societății.

Serile se finalizează prin muzică, dans, jocuri, ce îi fac pe voluntari să se apropie și să se cunoască, formând astfel comunitatea unită mai sus amintită.

“There is no i in team, but there is in win!”